top of page

Taller mensual

Classes de Claqué en Espai Vital Cardedeu

Claqué

És una dansa originària dels Estats Units consistent en l'accentuació rítmica d'una peça musical amb els peus. Neix a meitat del segle XIX de la barreja d'un ampli espectre d'estils de percussió: balls ètnics predominantment africans, anglesos, irlandesos i escocesos. El seu desenvolupament és paral·lel al del jazz i el del musical, però també al del ragtime, el swing, el bebop i les avantguardes musicals i els sons de la Machine Age (cotxes, soroll del metro i dels avions) En el seu origen, els ballarins ballaven descalços i el so era produït pels seus propis peus al contacte amb el terra; més tard es va utilitzar sabates amb sola i talons de fusta i en 1900, ja se'n van col·locar plaques metàl·liques en la punta i el taló És una dansa vigorosa, i requereix fortalesa física, perquè mitjançant l'aptitud aeròbica s'assoleixi el control del múscul.

BENEFICIS
•Desenvolupa la coordinació de moviments, que es pot aplicar a la vida diària. És un bon exercici saludable, divertit, i equilibrador de l'ànim i, que a més a més, promou la independència de moviments.
• Enforteix la concentració, i també l'abdomen per conservar l'equilibri i destinar part de la força als peus.

APRENENTATGE
Les classes d'1 hora, s'inicien amb un escalfament per estirar els músculs de les cames i peus. Es practiquen una sèrie de passos bàsics, augmentant combinacions + difícils a mesura que es guanya experiència.

Horaris

Divendres 17.15h

Taller mensual

bottom of page