top of page

MªAntonia

Maria Antonia Casademunt

ma_antonia.jpg

Als 9 anys vaig començar la meva formació en música, piano, cant i percussió i dansa Referent a la dansa, 1º amb dansa Clàssica, seguint amb Jazz, Claqué, Dansa Moderna i Contemporània, Contac-Improvisació, Anatomia per el moviment, Expressió, i Consciència Corporal i Balls de saló. He actuat com a ballarina en diversos musicals: Evita,  “El Diluvio que viene”, també en celebracions culturals… Vaig seguint forman-me en Stages de dansa a França, Alemanya, Suïssa, i Nova York. Als 34 anys vaig deixar de ballar per dedicar-me al treball interior de creixement personal a través de la respiració conscient (Rebirthing) i l'energia femenina, i va ser quan vaig iniciar la Dansa Oriental, i vaig descobrir el moviment dels 5 ritmes, i la Biodansa. Em vaig formar en Dansa Oriental amb Shokry Mohamed, Deborah, Lessya Star, i amb professors convidats a Bcn, com també alguns cursos de Bollywood. 

Vaig cursar el Màster de Dansa Moviment Teràpia en la UB, i vaig continuar amb la “Fusió Duende” a Bcn, i des d'aquest moment vaig sentir el meu camí per començar la Formació en Dansa Duende, L'aler de la Dakini, i Amazones amb Yumma Mudra. Formació d'Expressió Corporal i Artística, amb Mercedes Ridocci. Molts seminaris i formacions dels 5 ritmes (amb Sangeet, Noelia, Wilhelm, Deborah). Formació de Swing fins P4. He fet Burlesque amb la Marina Salvador. Soc voluntaria-colaboradora dansa en els tallers de "Viviendo la mujer que soy"(desde 2012) i Sexualidad i Erotismo Femenino, que ha impartit Carmen Garcia Enguita a Málaga.  

 

 

Professora de dansa des de 1978 en diferents modalitats de la dansa  i en diverses escoles, estudis, i gyms de Bcn; en el 98, vaig començar a fer classes de dansa Oriental, i moviment expressiu dels 5 ritmes. Des de fa 25 anys vaig crear l'escola Jazznic's ensenyant a ballar a l’escola de dansa a Cardedeu, en centres privats i cívics de Bcn i rodalies. He actuat en festes majors, privades, i en espectacles culturals en pobles de Catalunya:Tortosa, l'Ametlla de Mar, Cardedeu, Deltebre, Vilalba de Saserras, Castellar del Vallés…i  amb alumnes., com també impartint classes a Centres privats i Civics: Granollers,Vilanova, Sabadell, etc..Vaig  participar en l’espectacle de Dansa Duende “EL aliento de las Dakinis” a Salt (Girona) al 2010. i "Feminas" Creadora de “Balla el teu cicle", referent al cicle menstrual i del taller:"El Somriure d'Afrodita"

 

Ara imparteixo classes de Dansa,Lindy Hop, Bollywood, Dansa Oriental, Ballant la Vida, i els tallers de: Ballant els cicles, Despertant l'energia creativa femenina

bottom of page