Tallers mensuals

Tallers de Ballant la Vida en Espai Vital Cardedeu

Expressió en Moviment

Sessions setmanals i tallers mensuals, especialment enfocats a poder expressar amb MOVIMENT tot el que estem vivint en l'aquí i ara, en aquesta realitat interna i externa de canvi, i carregada amb pors i inseguretats, negativitats, etc. El fet de poder expressar-nos ens portarà a ser conscients del que es mou en nosaltres, d'acceptar-ho i amb aquestes emocions, canalitzar-les amb l'energia en moviment per retrobar-nos en l'escolta interna del cor, en el cos arrelat, en clama i en equilibri cós-ment-anima.

Tallers de Sol Pélvic i Periné Espai Vital Cardedeu

Sol pelvic i periné

A les dones, tant per prevenir, com a les que ja estan patint els efectes; per sentir i reforçar el sol pèlvic amb suavitat però amb fermesa. Tallers d'una sèrie de 12 sessions per conèixer, sentir i practicar el periné i sol pèlvic d'una manera conscient i amb el fet de sentir amb cura i calma per poder integrar la practica en la vida diària, i axis poder viure amb naturalitat i benestar.

Tallers de Dansa del Ventre en Espai Vital Cardedeu

Dansa del ventre

La dansa del ventre, sorgeix al orient i està relacionada amb la fertilitat femenina. Moviment corporal complet: fisic, emocional i mental) que ajuda a la dona a redescubrir-se, valorar-se i gaudir el seu cos com a dona.

Tallers de Ballant els cicles de la dona en Espai Vital Cardedeu

Ballant els cicles

Taller per a la Dona; per canviar el xip de què la REGLA no és un rotllo, si no és un DO.
Viure el cicle menstrual amb consciència és posar consciència en la realitat de la dona, vivint cada fase del cicle amb les energies creatives que es manifesten i optimitzant-les amb naturalitat
Oferim tallers per retrobar-te amb naturalitat i harmonia amb la Dona Cíclica que ets, amb les 4 fases del cicle menstrual i les 4 fases de la lluna.

Tallers de Ballant amb l'Afrodita en Espai Vital Cardedeu

Ballant amb l'Afrodita

BALLANT l'AFRODITA en tu: Especialment taller dedicat per a la dona que vol viure gaudint la vida amb plenitud i joia. En aquests tallers, ens connectarem amb el cos, l'autoestima, de cuidar-nos, de sentir-nos, d'estimar-nos, i deixar-nos fluir, i acceptar-nos com a dones eròtiques que som, solament pel fet de ser dones. Taller teòric, pràctic, i en moviment per fluir amb l'energia femenina, amb el cós, amb el moviment, el fet de sentir, el joc, el plaer de viure, la sensualitat i la sexualitat.

Tallers de Dansa del ventre al embaraç en Espai Vital Cardedeu

Dansa del ventre al embaraç

A través de la dansa oriental, la dona se sent recolzada en la seva pròpia feminitat, i en la capacitat que té el seu cos d'afavorir una bona relació amb el nadó.

Tallers de Eurítmia en Espai Vital Cardedeu

Euritmia

Eurítmia és l'art del moviment de l'ànima, que s'expressa i s'exterioritza en el cos en moviment.

Tallers de La Menopausa en Espai Vital Cardedeu

La Meno pausa

Acceptar-la, reconèixer-la, viure-la, sanar-la, i integrar-la amb el moviment i la dansa.