top of page
espai-vital-cardedeu-clases_edited_edited.jpg

CLASSES SETMANALS


contacta amb nosaltres si vols saber més

ventre
ballantlavida
claque
pilates

Si quieres  saber más contáctanos.

Si quieres  saber más contáctanos.

Classes de dansa del ventre en Espai Vital Cardedeu

La dansa del ventre, sorgeix a l'orient i està relacionada amb la fertilitat femenina. Moviment corporal complet: físic, emocional i mental) que ajuda a la dona a redescobrir-se, valorar-se i gaudir el seu cos com a dona.

Si quieres  saber más contáctanos.

Ballant la vida, classes de dansa en Espai Vital Cardedeu

Ballant la Vida: Expressió en moviment. Ets en el cos, present en l'espai, amb la música, amb els altres i fluint en moviment amb l'energia, ballant lliurement, sense aprendre, sense expectatives, explorant "el que hi ha", aquí i ara en el temps que vivim, per a poder tenir una visió clara i objectiva de la realitat. No és necessari experiència.

Si quieres  saber más contáctanos.

Classes de Manteniment i Dansa en Espai Vital Cardedeu

Especialment dedicat a poder expressar amb MOVIMENT tot el que estem vivint en l'aquí i ara en aquesta realitat interna i externa de canvi, i carregada de por, inseguretat, negativitat, etc.; el fet de poder expressar ens portarà a ser conscients del que es mou en nosaltres i com podrem gestionar aquestes emocions i canalitzar-les, expresar-les en moviment des del nostre interior, re-trobar-nos amb la calma, l'energia, i l'escolta del cor, i arrelant-nos en el cos.

Si quieres  saber más contáctanos.

Classes de Dansa- Manteniment -Expressio en Espai Vital Cardedeu

Amb una base tècnica de dansa aquestes classes són una síntesi de les tècniques de dansa jazz, moderna i contemporània, treballant la flexibilitat, el reforçament muscular i tonicitat amb el ritme respiratori i energètic, així crea harmonia amb el cos, la música i la tècnica del moviment.

Si quieres  saber más contáctanos.

Classes de Pilates en Espai Vital Cardedeu

És un mètode d'exercicis per condicionar i connectar el cos i la ment, corregir els desequilibris musculars, millorar la postura i tonificar el cos.

Si quieres  saber más contáctanos.

Classes de Claqué en Espai Vital Cardedeu

Desenvolupa la coordinació de moviments, que es pot aplicar a la vida diària. És un bon exercici saludable, divertit, i equilibrador de l'ànim i, que a més a més, promou la independència de moviments. Enforteix la concentració, i també l'abdomen per conservar l'equilibri i destinar part de la força als peus

Si quieres  saber más contáctanos.

Jazz Steps Swing dance

Una sèrie de passos de Jazz, amb el ritme de Swing, dels anys vintage, que es van aprenent a poc a poc i creant frases coreogràfiques que ens aportaran connexió amb el cós, coordinació, ritme, tonificació, arrelament, circulació, i diversió ballant.

Si quieres  saber más contáctanos.

Classes de Bollywood en Espai Vital Cardedeu

És el nom dels estudis de cinema de Bombay, però també és el cognom de la producció cinematogràfica de l'Índia que designa pel·lícules que segueixen algunes regles com el nom de les cançons i balls coreografiats obligatoris per a la pel·lícula. És una cerca contemporània combinada amb les danses clàssiques i ètniques de l'Índia. Posem un accent molt fort en l'expressió.

lindy
bollywood
CONTACTO
CONTACTE

Gràcies per escriure'ns

bottom of page