CLASSES SEMANALS

També oferim classes online per zoom
contacta amb nosaltres si vols saber més

 

Si vols  saber més contacta-ns.

Ballant la vida, classes de dansa en Espai Vital Cardedeu

Ballant la Vida: Expressió en moviment. Ets en el cos, present en l'espai, amb la música, amb els altres i fluint en moviment amb l'energia, ballant lliurement, sense aprendre, sense expectatives, explorant "el que hi ha", aquí i ara en el temps que vivim, per a poder tenir una visió clara i objectiva de la realitat. No és necessari experiència.

Si vols  saber més contacta-ns.

Classes de dansa del ventre en Espai Vital Cardedeu

La dansa del ventre, sorgeix a l'orient i està relacionada amb la fertilitat femenina. Moviment corporal complet: físic, emocional i mental) que ajuda a la dona a redescobrir-se, valorar-se i gaudir el seu cos com a dona.

Si vols  saber més contacta-ns.

Classes de Manteniment i Dansa en Espai Vital Cardedeu

Amb una base tècnica de dansa aquestes classes són una síntesi de les tècniques de dansa jazz, moderna i contemporània, treballant la flexibilitat, el reforçament muscular i tonicitat amb el ritme respiratori i energètic, així crea harmonia amb el cos, la música i la tècnica del moviment.

Si vols  saber més contacta-ns.

Classes de Manteniment i Dansa en Espai Vital Cardedeu

Especialment dedicat a poder expressar amb MOVIMENT tot el que estem vivint en l'aquí i ara en aquesta realitat interna i externa de canvi, i carregada de por, inseguretat, negativitat, etc.; el fet de poder expressar ens portarà a ser conscients del que es mou en nosaltres i com podrem gestionar aquestes emocions i canalitzar-les, expresar-les en moviment des del nostre interior, re-trobar-nos amb la calma, l'energia, i l'escolta del cor, i arrelant-nos en el cos.

Si vols  saber més contacta-ns.

Classes de Jazz Steps en Espai Vital Cardedeu

Una sèrie de passos de Jazz, amb el ritme de Swing, dels anys vintage, que es van aprenent a poc a poc i creant frases coreogràfiques que ens aportaran connexió amb el cós, coordinació, ritme, tonificació, arrelament, circulació, i diversió ballant.

Si vols  saber més contacta-ns.

Classes de Bollywood en Espai Vital Cardedeu

És el nom dels estudis de cinema de Bombay, però també és el cognom de la producció cinematogràfica de l'Índia que designa pel·lícules que segueixen algunes regles com el nom de les cançons i balls coreografiats obligatoris per a la pel·lícula. És una cerca contemporània combinada amb les danses clàssiques i ètniques de l'Índia. Posem un accent molt fort en l'expressió.

Si vols  saber més contacta-ns.

Classes de Claqué en Espai Vital Cardedeu

Desenvolupa la coordinació de moviments, que es pot aplicar a la vida diària. És un bon exercici saludable, divertit, i equilibrador de l'ànim i, que a més a més, promou la independència de moviments. Enforteix la concentració, i també l'abdomen per conservar l'equilibri i destinar part de la força als peus

Si vols  saber més contacta-ns.

Classes de Pilates en Espai Vital Cardedeu

És un mètode d'exercicis per condicionar i connectar el cos i la ment, corregir els desequilibris musculars, millorar la postura i tonificar el cos.

Si vols  saber més contacta-ns.

Classes de Lindy Hop en Espai Vital Cardedeu

És un estil de ball popularitzat a Nova York per ballarins afro-americans en una sala de ball anomenada Savoy Ballroom. Tècnicament, té un pas bàsic de 8 temps i es defineix a partir del seu patró bàsic de «swing out». En aquests patrons, l'estructura de ball té forma rectangular i allargada i els ballarins giren simultàniament sobre un eix central. Ara suspès fins a nou avis.

 
 
 
 
 
 
CONTACTE

espaivital10@gmail.com 

93 846 28 20

666.472.638 

 

C/ Lluis LLibre 40, Cardedeu, 08440

  • Facebook
  • Instagram
CONTACTE

​© 2020 Espai Vital Cardedeu.