top of page

dj., 09 de jul.

|

Espai Vital Cardedeu

Ballant els cicles

Tallers d’evolucio personal, en els que podrás descobrir, experimentar i reconeixer la dona ciclica que ets en el teu cos amb les energies creatives de les 4 fases del cicle menstrual i les 4 fases de la lluna.

Ballant els cicles
Ballant els cicles

Hora i ubicació

09 de jul. del 2020, 20:30 – 31 de jul. del 2020, 21:30

Espai Vital Cardedeu, Carrer Lluís Llibre, 40, Cardedeu, Spain

Sobre l'esdeveniment

BALLANT ELS CICLES es una serie de tallers d’evolucio personal, en els que podrás descobrir, experimentar i reconeixer la dona ciclica que ets en el teu cos amb les energies creatives de les 4 fases del cicle menstrual i les 4 fases de la lluna

Al vivenciar aquestes energies menstruals creatives, amb  moviment i la dansa, les podrás identificar, sentir, i aixis podras viure amb conciencia el cicle menstrual amb harmonia i naturalitat , sentint l’EMPODERAMENT de ser DONA

Seran 5 tallers per conectar amb l’empoderament . El 1er taller será una introducció a la dona cíclica, seguida de  4 sessions que  correspondrant cada una a 1 fase del cicle, acabant amb una sessio doble per recullir el treball fet.

En els tallers es creara un cercle, a on hi haurá una introduccio del tema, compartirem les experiencies, balllarem el cicle del dia, compartirem i reflexionarem sobre el que  podem potenciar en la fase, acabant celebrant-la .

Dijous 20h30

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page